ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμπού Ομάρ Αλ Τουνίσι, Ισλαμικό Κράτος, Κωνσταντινούπολη, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Συρία, Τουρκία,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χειρότερη εξέλιξη για την Τουρκία δεν μπορεί να υπάρξει.
Την ώρα που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσπαθεί σε επικοινωνιακό επίπεδο, να δείξει ότι δεν έχει σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος, άλλο που όλος ο κόσμος ξέρει ότι είναι η μοναδική χώρα, που το γιγάντωσε και τώρα το στηρίζει με νύχια και με δόντια, βγαίνουν οι ίδιοι οι τζιχαντιστές και δηλώνουν ότι θα ανοίξουν στην Κωνσταντινούπολη, την πρώτη “διπλωματική αποστολή” στο εξωτερικό.
Και δεν βγήκε να το δηλώσει όποιος και όποιος.
Το δήλωσε ο Αμπού Ομάρ Αλ Τουνίσι (Abu-Omar al-Tunisi) που είναι ο επικεφαλής στις διεθνείς σχέσεις του Ισλαμικού Κράτους.
“Θα ανοίξουμε το πρώτο μας προξενείο στην Κωνσταντινούπολη, στην φιλική χώρα Τουρκία” δήλωσε ο Αμπού Ομάρ Αλ Τουνίσι, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Αϊντινλίκ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα το διπλωματικό γραφείο στην Κωνσταντινούπολη θα προχωρά σε όλες τις πράξεις, που κάνουν τα προξενεία σε όλο τον κόσμο, αλλά κυρίως θα βοηθά “όσους θέλουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με το Ισλαμικό Κράτος, θα διακινεί χρήματα για την τζιχάντ και θα πληρώνει τα νοσήλια των τραυματιών στα τουρκικά νοσοκομεία”.























































