ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), Εμβόλιο, Καρδίτσα, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Νοσηλευτές / Νοσηλεύτριες,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ιράν: Περισσότεροι από 1.000.000 μαχητές έτοιμοι να αντιμετωπίσουν Αμερικανούς στρατιώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νοσηλεύτρια του Κ.Υ Παλαμά Καρδίτσας που είχε πρόσβαση στο σύστημα δήλωσε ψευδώς ότι είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer, μέσα στον Αύγουστο.
Ωστόσο, στο ιστορικό της, που καταθέτουν όλοι πριν εμβολιαστούν στον γιατρό του εμβολιαστικού κέντρου, έλειπε η σφραγίδα του γιατρού και έτσι εντοπίστηκε.
Η υγειονομικός βρίσκεται σε διαθεσιμότητα και εντός ωρών βγαίνει και σε αναστολή με υπογραφή της πράξης από τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ.
Η περίπτωση χαρακτηρίζεται μεμονωμένη και δεν συνδέεται με τα 33 άτομα τα οποία δήλωσε ψευδώς ότι εμβολιάστηκαν η διοικητική υπάλληλος στο Κ.Υ Παλαμά.
Όλοι οι εργαζόμενοι του Κ.Υ Παλαμά ελέγχονται.
Με διαδικασίες εξπρές ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ της 5ης ΥΠΕ για τους εικονικούς εμβολιασμούς στο Κ.Υ Παλαμά κατά την οποία η διοικητική υπάλληλος του κέντρου υγείας Παλαμά παραδέχτηκε τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην υπόθεση με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.























































