ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
Η Ρωσία παραδίδει drones στο Ιράν για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του
Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Tηλεφωνική επικοινωνία είχαν την Τετάρτη ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν με τον πρόεδρο του ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, με τον πρώτο να σχολιάζει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζει την πολιτική των διακρίσεων απέναντι στους κατοίκους της Κριμαίας.
Η Ρωσία προσάρτησε την Κριμαία το 2014, προκαλώντας την επιβολή κυρώσεων εκ μέρους της Δύσης.
Η Δύση και περισσότερες χώρες του κόσμου θεωρούν ότι η Κριμαία ανήκει στην Ουκρανία.
Το Κίεβο απαιτεί την επιστροφή της χερσονήσου.
«Δόθηκε προσοχή στο γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζει την πολιτική των διακρίσεων έναντι των κατοίκων της χερσονήσου» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
Το Κρεμλίνο υπογράμμισε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ότι κατά την διάρκεια της συνομιλίας επισημάνθηκε «ο προκλητικός χαρακτήρας της ιδέας της ουκρανικής ηγεσίας να διοργανώσει τη λεγόμενη “συνάντησης κορυφής”, την «Κριμαϊκή Πλατφόρμα», όταν μάλιστα το ζήτημα της επιστροφής της Κριμαίας στο σύνολο της Ρωσικής Ομοσπονδίας έχει κλείσει οριστικά τον Μάρτιο του 2014».























































