ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση του πρόεδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από το Σάββατο με κορωνοϊό.
Πριν βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι του, καθώς είχε βρεθεί θετικός στον ιό.
Ο κ. Λεβέντης έχει βαριά πνευμονία και η αξονική έδειξε ότι έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες, εξαιτίας των επιπλοκών.
Όπως δήλωσε ο κ. Δημοσθένης Δανέλλος, εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, ο κ. Λεβέντης προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, όντας ανεμβολίαστος και με σακχαρώδη διαβήτη.
Διευκρίνισε όμως, ότι ο ασθενής, ήταν σε επαφή με τους γιατρούς του ώστε να προχωρήσει στον εμβολιασμό του, μετά και την ολοκλήρωση προγραμματισμένων εξετάσεων.
Σε μήνυμα του ο πρώην βουλευτής και γιός του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης ευχαρίστησε για την στήριξη και το ενδιαφέρον τις δύσκολές αυτές στιγμές για τον Βασίλη Λεβέντη.
«Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον, την αγάπη και την στήριξη σας στην σκληρή και άνιση μάχη που δίνει ο πατέρας μου με τον κορονοϊό.
»Είναι δύσκολες οι στιγμές για την οικογένεια μας και παρακαλούμε να τις σεβαστείτε και να κατανοήσετε την αδυναμία ανταπόκρισης από πλευράς μας.
»Σύντομα θα επικοινωνήσουμε με όλες και όλους σας.
»Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή…», έγραψε στο Facebook ο Μάριος Γεωργιάδης.

























































