ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πρόκριση στο Μουντιάλ 2022 παραμένει εφικτή, αν και όχι εύκολη, για την Εθνική Ελλάδας, η οποία πήρε δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Γεωργίας στο 90΄και το 95΄.
Αν και όλα έδειχνα ότι ο αγώνας θα λήξει χωρίς γκολ, στο 90′ ο διαιτητής μέσω VAR υπέδειξε πέναλτι για χέρι και ο Μπακασέτας εκτέλεσε και έγραψε το 0-1, Η Εθνική ομάδα πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 95′ με τον Πέλκα και έτσι παραμένει στο -3 από τη 2η Σουηδία, την οποία θα αντιμετωπίσει την Τρίτη εκτός έδρας.
Γεωργία: Λόρια, Κακαμπάτζε, Κοτσολάβα, Ντβάλι, Γκιορμπελίτζε, Κανκάβα, Αμπουρτζάνια, Λομπζανίτζε, Τσακβετάτζε (60′ Γκβίλια), Κβαρατσκέλια, Μικαουτάτζε (60′ Οκριασβίλι).
Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Ανδρούτσος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Σιώπης (85′ Μάνταλος), Μπακασέτας, Μασούρας (78′ Τζόλης), Παυλίδης (46′ Πέλκας).
1. Ισπανία (6) 13
2. Σουηδία (5) 12
3. Ελλάδα (5) 9
4. Κόσοβο (6) 4
5. Γεωργία (6) 1























































