ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Συρία ζητά διεθνή δράση κατά του Ισραήλ
Γερμανία: Τα αριστερά και προοδευτικά κόμματα κοντά σε σχηματισμό κυβέρνησης στο Βερολίνο
ΗΠΑ: Ήττα του Τραμπ στις ενδιάμεσες εκλογές δείχνουν οι δημοσκοπήσεις
Χάος στο Μιλάνο: Δεύτερη ημέρα άγριων συγκρούσεων στους δρόμους με λεηλασίες και συλλήψεις
Τραβάει το σχοινί ο Ζελένσκι: «Ο Τραμπ πιέζει την Ουκρανία να συνθηκολογήσει με τη Ρωσία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λήξη συναγερμού σήμανε αργά το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς βρέθηκε σώος ο οδηγός που αγνοούνταν στην περιοχή του Πικερμίου, το αυτοκίνητό του οποίου παρασύρθηκε από το ρέμα στην ίδια περιοχή.
Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο οδηγός επιβεβαίωσε πως εγκατέλειψε το όχημα όταν φούσκωσε το ρέμα της Πετρέζας, και τα ορμητικά νερά παρέσυραν το πράσινο τζιπ.
Στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι του στη Νέα Μάκρη, από όπου επικοινώνησε με την Αστυνομία και είπε πως αυτός είναι ο άνθρωπος που αναζητούν.
Ο οδηγός μεταβαίνει στο Πικέρμι για να υποδείξει το σημείο όπου το ρέμα παρέσυρε το τζιπ, ώστε να αποκλειστεί η εκδοχή να έχει παρασυρθεί κάποιο άλλο αυτοκίνητο και να ταυτοποιηθεί πως αυτός είναι όντως ο άνθρωπος που αναζητούσαν.
Επί ποδός βρίσκονταν για τουλάχιστον δύο ώρες η πυροσβεστική υπηρεσία και οι άντρες της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό αγνοουμένου.























































