ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρώτος ο Μπόικο Μπορίσοφ στις πρόωρες εκλογές στη Βουλγαρία αλλά χωρίς αυτοδυναμία.
Ο αρχηγός του κυβερνώντος κόμματος, αν και έχει περίπου 20 μονάδες διαφορά από τον αντίπαλο του, παραδέχθηκε ότι θα δυσκολευτεί να σχηματίσει κυβέρνηση.
Σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής καταμέτρηση στο 85% του εκλογικού σώματος , το κεντροδεξιό κόμμα του Μπορισόφ παίρνει 32,61% και αφήνει αρκετά πίσω του το Σοσιαλιστικό Κόμματος , το οποίο συγκεντρώνει 15,27%.
Πρόκειται για τις τρίτες εκλογές μέσα σε 17 μήνες και η κυβέρνηση που θα αναδειχθεί θα είναι η πέμπτη.
Τα τελευταία δύο χρόνια, τη χώρα στιγμάτισαν μαζικές και επίμονες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, οικονομική αδυναμία, κρίση εμπιστοσύνης στο τραπεζικό σύστημα, αλλά και πίεση στις ενεργειακές σχέσεις με τη Ρωσία.
Ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα είναι το μέλλον της Corpbank, τη μέχρι πρότινος τέταρτη μεγαλύτερη τράπεζα στη χώρα, που έχει μείνει μετέωρη από τον Ιούνιο οπότε και λύγισε από την «έφοδο» καταθετών.























































