Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ερσίν Τατάρ: Θα κυριαρχήσουμε σε Αιγαίο και Ανατ. Μεσόγειο

Ερσίν Τατάρ: Θα κυριαρχήσουμε σε Αιγαίο και Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με μία ακόμα ακραία πρόκληση εναντίον της Ελλάδας, η Τουρκία ανεβάζει τους τόνους δείχνοντας τον εκνευρισμό της για τις αμυντικές συμφωνίες που υπέγραψε η χώρα μας τόσο με τη Γαλλία όσο και με τις ΗΠΑ.

Αυτή τη φορά τη σκυτάλη πήρε ο κατοχικός και αποσχιστής ηγέτης του ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ, ο οποίος σε δηλώσεις του, ενδεικτικές των προθέσεών τους, ανέφερε ότι μαζί με την Τουρκία αυτό που επιθυμούν είναι η κυριαρχία στο Αιγαίο μέχρι και την Ανατολική Μεσόγειο.

«Στον αγώνα στην Ανατολική Μεσόγειο υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας, στη Γαλάζια Πατρίδα, στα γαλάζια νερά, όπως και στις έρευνες υδρογονανθράκων.

»Για την κυριαρχία μας από το Αιγαίο μέχρι και τον κόλπο της Αλεξάνδρειας, στη Γαλάζια Πατρίδα, στους αιθέρες, όταν τα δούμε όλα αυτά μαζί με την Τουρκία, καταλαβαίνουμε ότι η παρουσία της Τουρκίας στην Κύπρο είναι σημαντική για την ασφάλεια των Τουρκοκυπρίων.

»Όπως και η “ΤΔΒΚ” είναι σημαντική για την ασφάλεια της Τουρκίας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε το Σάββατο και ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάι, ο οποίος τόνισε ότι η Κύπρος είναι τουρκική από το 1571 προσθέτοντας ότι στα Βαρώσια «δεν υποχωρούμε» παρά τις συστάσεις της Ε.Ε να μην προχωρήσουν στο άνοιγμά τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα

Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν – «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...