ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τζιχαντιστική Τουρκία ζητά από την Ιντερπόλ «ερυθρά αγγελία» για τη σύλληψη του Νετανιάχου
Καύσωνας: «Σαραντάρια» από το Σάββατο 22/8 - Ποιές πόλεις θα «καούν»
Τζιλ Μπάιντεν: «“Ο Τζο έχει καρκίνο. Θα πεθάνει, οπότε ας αξιοποιήσουμε κάθε στιγμή”»
Εφιάλτης για το ΝΑΤΟ μια πιθανή αποχώρηση του Παρισιού μετά τις γαλλικές εκλογές
Η Σομαλιλάνδη στο πλευρό Ελλάδας και Κύπρου καταγγέλλει τον «έρωτα» της φιλοτουρκικής Σομαλίας με το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα της Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την πρόθεσή του να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση έκανε γνωστή ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Λυκούδης, μιλώντας τη Δευτέρα στον Real FM.
«Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Θα ψηφίσω όχι. Κι αυτό είναι αποσυνδεδεμένο από τη γενικότερη αντίληψη που έχω ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και δεν χρειάζονται πρόωρες εκλογές. Είναι άλλο όμως αυτό και άλλο το να μου ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης το κυβερνητικό σχήμα. Έχει την ισχύ, το ίδιο, να στηριχθεί στις δικές του δυνάμεις και να κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λυκούδης.
Αναφερόμενος στην ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο ανεξάρτητος βουλευτής είπε ότι θα κινηθεί με γνώμονα την πολιτική σταθερότητα.
«Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα σκεφτώ με βάση τον γνώμονα της πολιτικής σταθερότητας. Προφανώς όμως έχει σχέση και το ποιος θα προταθεί. Αλίμονο. Και θα κινηθώ με γνώμονα αυτό την πολιτική σταθερότητα. Τώρα όμως εδώ είναι άλλος το ζήτημα. Εδώ το ίδιο το κυβερνητικό σχήμα θεωρεί ότι χρειάζεται να ανανεώσει στην ελληνική κοινωνία την εικόνα της συνοχής του. Καλά κάνει. Εμένα γιατί να μου ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης. Εγώ δεν πρόκειται να γίνω ο 155ος, όπως έχω πει, βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Έχει την ισχύ να υπάρξει ως κοινοβουλευτική πλειοψηφία».
























































