ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πήρε «φωτιά» η τιμή της βενζίνης στο Ισραήλ

Πήρε «φωτιά» η τιμή της βενζίνης στο Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πολλοί Ισραηλινοί έκαναν «έφοδο» την Κυριακή σε καταστήματα και πρατήρια καυσίμων, εν όψει των νέων φόρων που τέθηκαν σε ισχύ από σήμερα Δευτέρα.

«Αδειάσαμε τα ράφια, δεν έμεινε κανένα εμπόρευμα», είπε ένας Ισραηλινός όπως μεταδίδει η ισραηλινή ειδησεογραφική ιστοσελίδα news.walla.co.il.

Στο πλαίσιο του κύματος αυξήσεων, οι τιμές των καυσίμων αναμένεται να εκτοξευθούν σε ρεκόρ τριών ετών.

Ένας Ισραηλινός, ο Σλόμι Ταμπενζίκ, είπε ότι «η κυβέρνηση θα μπορούσε να μειώσει τη φορολογία στα καύσιμα και να εξισορροπήσει την άνοδο των τιμών, αντίθετα οι οδηγοί θα επωμιστούν το κόστος, θα έπρεπε να διαμαρτυρόμαστε για την αύξηση των τιμών των καυσίμων, όπως έκαναν στη Γαλλία».

«Είναι πραγματικά ενοχλητικό, αλλά το χειρότερο είναι οι τρελές τιμές των καυσίμων στη χώρα. Υποσχέθηκαν αλλαγές», δήλωσε ένας άλλος Ισραηλινός πολίτης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωταθλητισμός για τον πληθωρισμό Απριλίου με «προπονητή» την κυβέρνηση

Στο 5,4 % εκτοξεύτηκε ο πληθωρισμός τον Απρίλιο – Φωτιά σε ενέργεια, μεταφορές, στέγαση, τρόφιμα

«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ

Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr