Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η διοίκηση του «Γεννηματάς» διαψεύδει την Παγώνη για τη «Νύχτα Αγίου Βαρθολομαίου»

Η διοίκηση του «Γεννηματάς» διαψεύδει την Παγώνη για τη «Νύχτα Αγίου Βαρθολομαίου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε διάψευση όσων δήλωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ Ματίνα Παγώνη, προχώρησε η διοίκηση του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

«Είχαμε μια δύσκολη νύχτα, μια πάρα πολύ δύσκολη νύχτα, η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, πήραμε ράντζα δανεικά από τη Σωτηρία» είπε η κ. Παγώνη, αναφερόμενη στην πίεση που δέχεται το νοσοκομείο από τις εισαγωγές περιστατικών covid, κατά την διάρκεια της εφημερίας.

Όπως αναφέρει η διοίκηση, στην ανακοίνωσή της:

«Αναφορικά με δηλώσεις της Προέδρου της ΕΙΝΑΠ ως προς τις εφημερίες στις 7-8/11/2021, διευκρινίζεται ότι το σύνολο των εισαγωγών Covid/ non Covid περιστατικών παρουσιάζει σταθερότητα, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης, ενώ ειδικά τα περιστατικά Covid εμφανίζονται μειωμένα (16 έναντι 25 στις 30/10/2021).

»Σχετικά με τις επικουρικές κλίνες, στη χθεσινή εφημερία αναπτύχθηκαν 24 (35 στην εφημερία της 30ης Οκτωβρίου).

»Με την έκδοση εξιτηρίων, οι ασθενείς θα προωθηθούν σταδιακά στους θαλάμους των Κλινικών του Νοσοκομείου.

»Τέλος, επισημαίνεται ότι στο Νοσοκομείο δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενίσχυση σε υλικό (επικουρικές κλίνες κλπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. «ΣΩΤΗΡΙΑ» ή από άλλη Μονάδα Υγείας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απίστευτο: 3χρονος κατάπιε ξυράφι, χειρουργήθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων

Ναυάγιο πλοίου της Frontex ανοιχτά του Καστελλορίζου – Τουλάχιστον δυο τραυματίες

Λουτράκι: Θρίλερ με τον θάνατο 17χρονου από μαχαίρι και τον τραυματισμό 19χρονου

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο 22χρονος από τον Πύργο με μηνιγγίτιδα

Παναγιώτης Δουδωνής: Καθ’ έξιν ψεύτης ο Γεωργιάδης, με πρακτικές Στυλιανού Παττακού (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr