ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γονείς αρνητές δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο – Δεν δέχονται τη μάσκα και τα σελφ τεστ

Γονείς αρνητές δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο – Δεν δέχονται τη μάσκα και τα σελφ τεστ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένταση επικράτησε στον «αέρα» της εκπομπής «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega, ο οποίος ήρθε σε αντιπαράθεση με τον αρνητή πατέρα που δεν στέλνει τα παιδιά του στο σχολείο εδώ και δύο χρόνια.

Ο Θεόδωρος Καρακούσης ισχυρίστηκε ότι στέλνει τα παιδιά του στο σχολείο, ωστόσο οι καθηγητές δεν τα δέχονται και τα επιβάλλουν σε «βασανισμό» με τη μάσκα και τα self test, «χωρίς τη συγκατάθεσή τους».

Υποστηρίζοντας ότι καταπατώνται θεμελιώδη δικαιώματα, ο αρνητής πατέρας προειδοποίησε τον Νίκο Ευαγγελάτο ότι κινδυνεύει και αυτός να μηνυθεί γιατί δεν λέει την «αντίθετη άποψη» και «διασπείρει ψευδείς ειδήσεις».

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο ίδιος έχει ήδη προχωρήσει σε μηνύσεις κατά καταστημάτων.

«Είστε κάτω από την σκέπη των πολιτικών» ισχυρίστηκε ο αρνητής από τις Σέρρες, με τον δημοσιογράφο να του απαντά ότι έχει δεχθεί ήδη μήνυση από γνωστό δικηγόρο.

Στη συνέχεια, ο κ. Καρακούσης -εκτοξεύοντας ανυπόστατους ισχυρισμούς- κατηγόρησε τον κ. Ευαγγελάτο επειδή δεν φοράει μάσκα στο στούντιο.

«Μήπως πρέπει να κλείσει το κανάλι σας;

»Μήπως να βάλουν και εσάς φυλακή;» αναρωτήθηκε.

Τότε, ο δημοσιογράφος τού εξήγησε ότι δεν φοράει μάσκα γιατί διατηρεί απόσταση δύο μέτρων με τους δημοσιογράφος στο στούντιο και επειδή έχει εμβολιαστεί πλήρως.

Στο σημείο εκείνο, ο Νίκος Ευαγγελάτος έδειξε και τη μάσκα που φοράει όλες τις υπόλοιπες ώρες εκτός του στούντιο.

Ερωτηθείς γιατί δεν θέλει να κάνει τεστ, ο αρνητής γονέας ανέφερε ότι δεν συναίνει σε αυτό και πως είναι συνταγματικό του δικαίωμα.

Μάλιστα, επέμενε ότι τα μέτρα είναι παράνομα, καθώς και πως έχει καταλυθεί η Δημοκρατία…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θρήνος στη Χαλκιδική: Πέθανε ο 17χρονος μαθητής που υπέστη ανακοπή έξω από το σχολείο του

Χαλκιδική: Τσακάλι επιτέθηκε και τραυμάτισε 5χρονο παιδί σε παραλία

41χρονη καθαρίστρια έκλεβε για 15 χρόνια σεντόνια και τρόφιμα από το νοσοκομείο «Παπανικολάου»

ΕΛ.Α.Σ.: Για τον Μητσοτάκη η παιδεία ΔΕΝ είναι πυλώνας εθνικής ανάπτυξης – Το πρόγραμμα της ΕΛ.Α.Σ. για τα παιδιά της πατρίδας

Αλ. Τσίπρας: Εθνικές προτεραιότητες στις επενδύσεις! Φάρμακα, βιοτεχνολογία, ποιοτικά τρόφιμα, αμυντική βιομηχανία, δίκτυα – Όποιος παραβιάζει τους κανόνες ΤΕΛΟΣ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr