ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Ρέμος, Πέτρος Φιλιππίδης,


















































Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για την φιλία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμών, μίλησε ο Αντώνης Ρέμος, λέγοντας χαρακτηριστικά «για εμένα ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα καταπληκτικό παιδί – Τον έχω μες στην ψυχή μου».
Ο Αντώνης Ρέμος μιλώντας στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» του Open για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό το πράγμα με στεναχωρεί και με χαροποιεί ταυτόχρονα», είναι πως «τον έχω μέσα στην ψυχή μου ως φίλου μου».
«Μια κατάχρηση εξουσίας είναι κατακριτέα και με στεναχωρεί που ένας εξ αυτών είναι άνθρωπος τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και τον έχω μες στην ψυχή μου σαν φίλο μου.
»Αναφέρομαι στον Πέτρο Φιλιππίδη», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.
«Αν όλα αυτά είναι αλήθεια, αυτή τη στιγμή ο καθένας μας πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των λαθών του.
»Καλό θα είναι όμως, επειδή τα πράγματα δικάζονται πριν καταδικαστούν, υπάρχει ήδη καταδίκη πριν γίνει καν η δίκη, μέσα μας οφείλουμε να βλέπουμε την πραγματικότητα που είναι τα πράγματα με τη σειρά τους από τη στιγμή που παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης.
»Αφού φτάσαμε στο επίπεδο της δικαιοσύνης θα πρέπει να μιλήσει η δικαιοσύνη και μετά να πούμε αν έγιναν τα πράγματα έτσι ή έγιναν αλλιώς», συμπλήρωσε.























































