ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγωγός Nord Stream-2, Βλάντιμιρ Πούτιν, Ενέργεια, Ιταλία, Μάριο Ντράγκι, Ρωσία, Φυσικό Αέριο,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Μάριο Ντράγκι επιβεβαίωσε την ετοιμότητα της Ρωσίας να προμηθεύει σε μακροπρόθεσμη βάση και αδιαλείπτως την Ευρώπη με φυσικό αέριο, και με τη αξιοποίηση του αγωγού Nord Stream-2, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Κρεμλίνο.
«Με πρωτοβουλία του Μάριο Ντράγκι, εθίχθη το θέμα της συνεργασίας στον ενεργειακό τομέα.
»Ο Βλαντίμιρ Πούτιν επιβεβαίωσε την ετοιμότητα της Ρωσίας να προμηθεύει σε μακροπρόθεσμη βάση και αδιαλείπτως την Ευρώπη με φυσικό αέριο, μεταξύ άλλων και με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream-2» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος και ο Ιταλός πρωθυπουργός κατά την τηλεφωνική τους συνομιλία αξιολόγησαν θετικά τις ρωσο-ιταλικές σχέσεις τις οποίες διακρίνει ο εποικοδομητικός και αμοιβαία επωφελής χαρακτήρας τους.






















































