ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Euroleague: Ιστορικό «κάζο» για τον Παναθηναϊκό - Η Βαλένθια τον πέταξε έξω από το «σπίτι» του για το Final4
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, κατά την διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαν, ότι τα σχέδια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επιβολή κυρώσεων κατά της Λευκορωσίας είναι αντιπαραγωγικά, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
Ο Ρώσος πρόεδρος επέκρινε την πολιτική της Βαρσοβίας στα σύνορα με τη Λευκορωσία σε σχέση με τους μετανάστες, εκφράζοντας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου, «την ελπίδα ότι ο Σαρλ Μισέλ θα συνεργαστεί με τη Βαρσοβία με στόχο να μην επιτραπεί η βία σε βάρος των μεταναστών και να μην προβεί σε ενέργειες οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κλιμάκωση της κατάστασης».
«Κατά την συζήτηση της κατάστασης στα σύνορα της Λευκορωσίας με τις χώρες της ΕΕ, και από τις δύο πλευρές δόθηκε έμφαση στην σημασία που έχει η ταχύτερη επίλυση της μεταναστευτικής κρίσης στη βάση των κανόνων του διεθνούς δικαίου» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Ο Ρώσος πρόεδρος κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ επέκρινε την πολιτική του Κιέβου στην ανατολική Ουκρανία και αναφέρθηκε στις παραβιάσεις των δικαιωμάτων των ρώφοφωνων κατοίκων της, ενώ «υπογραμμίσθηκε ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση από το σύνολο των μέτρων των συμφωνιών του Μινσκ ως βάση για την διευθέτηση» της ενδοουκρανικής διένεξης.
Πούτιν και Μισέλ συζήτησαν επίσης για την κατάσταση στο Καραμπάχ, το Αφγανιστάν και την Λιβύη.























































