ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Γαλλία, Εμανουέλ Μακρόν, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ουκρανία, Ρωσία,


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν είπε στον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν κατά την διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε μαζί του την Τρίτη, ότι η Μόσχα επιθυμεί άμεσες συνομιλίες με τις δυτικές χώρες για να αποτραπεί η επέκταση του ΝΑΤΟ προς ανατολάς, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
«Ο Ρώσος πρόεδρος υπογράμμισε τη σημασία της άμεσης έναρξης διεθνών διαπραγματεύσεων για την κατάρτιση νομικά δεσμευτικών εγγυήσεων που θα αποκλείουν οποιαδήποτε περαιτέρω προώθηση του ΝΑΤΟ προς ανατολάς και την εγκατάσταση σε γειτονικά κράτη, πρωτίστως στην Ουκρανία, εξοπλισμών που συνιστούν απειλή για την Ρωσία», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
Ο Πούτιν είχε διατυπώσει παρόμοιο αίτημα κατά τη διάρκεια των συνομιλιών που είχε με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν την περασμένη εβδομάδα και κατά την διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον τη Δευτέρα.























































