ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας
Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Η Σαουδική Αραβία βομβάρδισε στόχους στο Ιράν
Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θλίψη προκαλεί ο θάνατος του 34χρονου μουσικού, Χρήστου Διαμαντή στην Καρδίτσα, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό μετά από νοσηλεία πολλών ημερών στο νοσοκομείο της πόλης και στη συνέχεια, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikkipress, ο 34χρονος μουσικός από την Καρδίτσα δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και συγκεκριμένα θρομβοφιλία.
Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και την κόρη τους.
Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία καθώς ήταν καθηγητής μουσικολογίας στα Τρίκαλα ενώ διακρινόταν για το ταλέντο και την καλλιτεχνική του φύση καθώς είχε γράψει τρεις ποιητικές συλλογές αλλά και τη μουσική θεατρικών έργων και πολλών τραγουδιών.























































