ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για τον αντίκτυπο της μετάλλαξης Όμικρον και της αύξησης των κρουσμάτων κορωνoϊού στα νοσοκομεία μίλησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.
«Από το πρωί οι ουρές είναι ατελείωτες» σημείωσε χαρακτηριστικά η κυρία Παγώνη, τονίζοντας ότι αρκετές κλινικές μετατρέπονται σε κλινικές Covid για να μπορέσουν τα νοσοκομεία να ανταποκριθούν.
«Άρα καταλαβαίνετε ότι πιέζεται το σύστημα υγείας» πρόσθεσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, υπογραμμίζοντας ότι το 90% των κρουσμάτων είναι από τη μετάλλαξη Όμικρον.
«Από δω και πέρα, μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, οι δυσκολίες θα είναι πολλές στα νοσοκομεία» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη, τονίζοντας ότι αρκετοί είναι οι υγειονομικοί που νοσούν, λόγω του αυξημένου ιικού φορτίου που αντιμετωπίζουν καθημερινά.
«Πέντε μέρες δεν φτάνουν για να γυρίσουν στις δουλειές τους οι γιατροί και οι νοσηλευτές» σημείωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, συμπληρώνοντας ότι θα πρέπει να έχουν μεγαλύτερο διάστημα καραντίνας.
«Τουλάχιστον 8-10 μέρες και να γυρίσουν με pcr» πρόσθεσε.























































