ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τζιχαντιστική Τουρκία ζητά από την Ιντερπόλ «ερυθρά αγγελία» για τη σύλληψη του Νετανιάχου
Καύσωνας: «Σαραντάρια» από το Σάββατο 22/8 - Ποιές πόλεις θα «καούν»
Τζιλ Μπάιντεν: «“Ο Τζο έχει καρκίνο. Θα πεθάνει, οπότε ας αξιοποιήσουμε κάθε στιγμή”»
Πρεσβευτής Ισραήλ στις ΗΠΑ: Η Τουρκία παραβίασε τις «κοινές κατανοήσεις» στη Συρία - Η Τουρκία ΔΕΝ τηρεί συμφωνίες
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι ένας αντισημίτης δικτάτορας που σφάζει Κούρδους και κατέχει τη μισή Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση του Πανεπιστημίου του Κάρντιφ στο Λονδίνο να τοποθετήσει μεταλλικά κλουβιά στους αεραγωγούς των δρόμων για να μην κοιμούνται οι άστεγοι!
Οι φοιτητές δηλώνουν αηδιασμένοι από την απόφαση του Πανεπιστημίου.
“Οι άστεγοι δεν είναι ποτέ εκεί την ημέρα, μόνο τη νύχτα. Θέλουν μόνο ένα ζεστό μέρος για να κοιμηθούν τη νύχτα. Ποιον πειράζουν;” αναρωτιούνται.
Από την πλευρά του το Πανεπιστήμιο υποστηρίζει ότι τα μεταλλικά κλουβιά τοποθετήθηκαν στους αεραγωγούς για λόγους ασφαλείας.
“Τα αέρια που βγαίνουν από τους αεραγωγούς όταν εκλύονται στον αέρα σε κανονικές ποσότητες δεν εγκυμονούν κινδύνους.Ορισμένα όμως από αυτά είναι δηλητηριώδη για αυτό και δεν πρέπει να κοιμάται κάποιος για πολλές εβδομάδες”.
Δείτε το βίντεο:























































