ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H νέα κεντροδεξιά κυβέρνηση της Τσεχίας δεν θα καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά της Covid-19, καταργώντας το διάταγμα της προκάτοχης κυβέρνησης, που απαιτούσε από άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών και από εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας και ασφάλειας να εμβολιάζονται υποχρεωτικά από τον Μάρτιο, δήλωσε ο πρωθυπουργός Πίτερ Φιάλα.
«Αυτό δεν αλλάζει τη στάση μας απέναντι στον εμβολιασμό, αυτός εξακολουθεί αναμφίβολα να είναι ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση της Covid-19.
»Ωστόσο, δεν βλέπουμε λόγους για επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού, δεν θέλουμε να εμβαθύνουμε τον διχασμό στην κοινωνία», είπε ο Φιάλα σε συνέντευξη Τύπου.























































