ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για την περιπέτεια που έζησε στην Αττική Οδό και την προσπάθεια που έκανε για να απεγκλωβιστεί μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο γιατρός Γιάννης Νάσιος.
Όπως ανέφερε παρέμεινε στην Αττική Οδό για περίπου 13 ώρες, καθώς μπήκε λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί και βγήκε αργά το βράδυ, καθώς προσπάθησε να βοηθήσει ένα γονιό που είχε εγκλωβιστεί με το παιδί του.
Μάλιστα, το παιδί είχε λάβει μόλις εξιτήριο από το νοσοκομείο και έπρεπε να μεταβεί στην Κόρινθο.
«Δεν είχαν ρίξει καν αλάτι στο δρόμο.
»Όταν μπήκαμε δεν υπήρχε τίποτα, μια πούδρα από χιόνι στο δρόμο» σημείωσε και υπογράμμισε πως θα κινηθεί δικαστικά εναντίον της Αττικής Οδού για την ταλαιπωρία που υπέστη.
«Δεν κινούμαστε για οικονομικούς λόγους, αλλά μόνο και μόνο για την ταλαιπωρία που περάσαμε» τόνισε ο κ. Νάσιος.
«Το φαινόμενο ήταν έντονο, όμως κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για την κατάσταση που βρισκόμασταν» συμπλήρωσε.























































