ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Η κυβέρνηση Τραμπ πλήττει ιρανικές ενεργειακές υποδομές εν μέσω μαζικής κινητοποίησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων
Οι Ιρανοί «μάγκεψαν» και απειλούν ότι «θα εξαλείψουν πλήρως κάθε ελπίδα διαπραγμάτευσης από το μυαλό των επιτιθέμενων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια ομάδα πλοίων του Βόρειου Στόλου του Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσίας εισήλθε στη Μεσόγειο Θάλασσα μέσω Γιβραλτάρ για στρατιωτικές ασκήσεις του Πολεμικού Ναυτικού, μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο ανακοίνωση του στόλου.
Οι ρωσικές στρατιωτικές κινήσεις βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση καθώς η συσσώρευση ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων κοντά στην Ουκρανία και μια ανταλλαγή εμπρηστικών δηλώσεων έχουν προκαλέσει αναταραχή στη Δύση, πυροδοτώντας φόβους για έναν επικείμενο πόλεμο.
Η Μόσχα αρνείται κατηγορηματικά οποιοδήποτε σχέδιο εισβολής στην Ουκρανία.
Η Ρωσία ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι το Πολεμικό Ναυτικό της θα πραγματοποιήσει μια σειρά γυμνασίων με όλους τους στόλους της αυτόν και τον επόμενο μήνα, από τον Ειρηνικό έως τον Ατλαντικό, στην τελευταία επίδειξη δύναμης σε ένα κύμα στρατιωτικής δραστηριότητας εν μέσω της αντιπαράθεσης με τη Δύση.
Το Interfax ανέφερε ότι τα πλοία που εισήλθαν στη Μεσόγειο ήταν το καταδρομικό Marshal Ustinov, η φρεγάτα Admiral Kasatonov και το αντιτορπιλικό Vice-Admiral Kulakov.
Αυτά, αργότερα θα συμμετάσχουν στα γυμνάσια με τους ρωσικούς στόλους της Μαύρης Θάλασσας και του Ειρηνικού.























































