ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγωγός, Αγωγός Yamal-Europe, Ενέργεια, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ουκρανία, Ρωσία, Φυσικό Αέριο,


















































ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ρωσικός γίγαντας φυσικού αερίου Gazprom πρόκειται να ξεκινήσει εκ νέου τη μεταφορά προμηθειών φυσικού αερίου μέσω του αγωγού Yamal-Europe από την Πολωνία στη Γερμανία αργότερα την Παρασκευή, εν μέσω υψηλής ζήτησης στην Ευρώπη, ιδίως από την Ιταλία, όπως δήλωσε πηγή του κλάδου σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Η Gazprom αρνήθηκε να σχολιάσει. Ο αγωγός λειτουργεί αντίστροφα, με ροές προς τα ανατολικά προς την Πολωνία, από τα τέλη Δεκεμβρίου.
Η εταιρεία έχει επίσης αυξήσει τις εξαγωγές φυσικού αερίου προς την Ευρώπη μέσω της Ουκρανίας, παρά τη στρατιωτική επίθεση της Ρωσίας στη χώρα.
Χωρητικότητα 6,4 εκατομμυρίων κιλοβατώρων ανά ώρα (kWh/h) έχει διατεθεί για την Gazprom μέσω του σημείου διέλευσης Kondratki στον αγωγό την Παρασκευή έως το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με τα στοιχεία του πολωνικού διαχειριστή του συστήματος Gaz-System.
Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οι παραδόσεις προς τα δυτικά θα συνεχιστούν, καθώς η Gazprom είχε επίσης κλείσει χωρητικότητα στις αρχές Φεβρουαρίου, αλλά δεν την χρησιμοποίησε.























































