ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Δημοσκόπηση Marc: ΝΔ 27%, ΕΛΑΣ 13,8%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Συμπαθέστερος αρχηγός ο Τσίπρας
Δημοσκόπηση Alco: Κάτω από τον πήχη του 25% η ΝΔ - Κατέρρευσε στο 23,8%
ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες «μπούκαραν» στο σπίτι της Ιλχάν Ομάρ
Σάκης Αρναούτογλου: Σε ποιές περιοχές θα βρέξει από Παρασκευή έως ξημερώματα Σαββάτου
Ο Νετανιάχου αποκάλυψε ότι τηλεφώνησε στον Πρόεδρο της Συρίας και του είπε να σταματήσει τις σφαγές των Δρούζων στη Σουέιντα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλη συγκέντρωση ρωσικών δυνάμεων σε λευκορωσικό έδαφος, δείχνουν νέες δορυφορικές εικόνες της εταιρείας Maxar Technologies που είδαν την Παρασκευή τη δημοσιότητα, προκαλώντας φόβους για ένα νέο κύμα επίθεσης στην Ουκρανία, και ειδικά στο Κίεβο προερχόμενο από τον βορρά.
Πρόκειται για χερσαίες δυνάμεις με εξοπλισμό υποστήριξης και σχεδόν 150 ελικόπτερα συνολικά στη νότια Λευκορωσία αναφέρει η εταιρεία δορυφορικής τεχνολογίας.
Eιδικότερα, διακρίνονται στρατιωτικές δυνάμεις και πάνω από 90 σταθμευμένα ελικόπτερα κοντά στην πόλη Χοϊνίκι και πάνω από 50 ελικόπτερα και οχήματα κοντά στο αεροδρόμιο Μπόκοφ.
Σύμφωνα με τη Maxar, ο στρατιωτικός εξοπλισμός εθεάθη περίπου 32 χιλιόμετρα μακριά από τα ουκρανικά σύνορα και λιγότερο από 160 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της χώρας, το Κίεβο.
Έτοιμοι ανταποκριθούν «σε μια σειρά απρόβλεπτων καταστάσεων με σημαντικές πρόσθετες αμυντικές αποστολές δυνάμεων στο ανατολικό τμήμα της Συμμαχίας» επισημαίνουν ότι είναι οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων του ΝΑΤΟ, στη δήλωσή τους, μετά την έκτακτη τηλεδιάσκεψη για την επίθεση της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας, στην οποία συμμετείχαν οι ηγέτες της Φινλανδίας και της Σουηδίας, καθώς και η ΕΕ.
Κάνουν λόγο για τη «σοβαρότερη απειλή για την ευρωατλαντική ασφάλεια εδώ και δεκαετίες».
























































