ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελλάδα και Γαλλία με ισχυρά όπλα στην Κύπρο - Σε ανατολίτικη παραζάλη οι Τούρκοι από τη συνεννόηση Χριστοδουλίδη-Δένδια
Ο Τραμπ ξέσπασε κατά του Νετανιάχου για το πλήγμα στη Βηρυτό: «Δεν διαθέτει ίχνος γ@μημένης κρίσης»
JFEED: Ο Τραμπ ψεύδεται προς όλους - Ή είναι απλώς εξαντλημένος
Ιστορική συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τον τερματισμό του ναυτικού αποκλεισμού και το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Ιστορική συμφωνία ειρήνης ΗΠΑ-Ιράν: Πέφτουν οι υπογραφές στις 19 Ιουνίου στην Ελβετία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ρωσία και Ουκρανία θα συνεχίσουν τις συνομιλίες τους για κατάπαυση του πυρός, δήλωσε την Καθαρά Δευτέρα ο Ουκρανός διαπραγματευτής Μιχαΐλο Ποντολιάκ, αφού ολοκληρώθηκε ο τρίτος γύρος των διαπραγματεύσεων.
Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο Ποντολιάκ ανέφερε ότι στις συνομιλίες επιτεύχθηκε «μικρή πρόοδος» όσον αφορά την υλικοτεχνική υποδομή για την απομάκρυνση των αμάχων.
Δεν υπήρξε όμως κάποια συμφωνία που να βελτιώνει σημαντικά την ευρύτερη κατάσταση.
Ωστόσο ο Ρώσος διαπραγματευτής Βλαντίμιρ Μεντίνσκι είπε ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για να μιλήσει κανείς για οτιδήποτε θετικό μετά τον τρίτο γύρο των συνομιλιών.
Ο Λεονίντ Σλούτσκι από την πλευρά του είπε ότι δεν πρέπει να υπάρχει οποιαδήποτε ψευδαίσθηση το επόμενο βήμα (των διαπραγματεύσεων) θα φέρει ένα οριστικό αποτέλεσμα.
«Ελπίζουμε ότι θα αναληφθούν σύντομα οι επόμενες προσπάθειες για τη δημιουργία ανθρωπιστικών διαδρόμων», πρόσθεσε ο Σλούτσκι.























































