ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Μπ. Νετανιάχου διακήρυξε τη Συμμαχία των Αρχαίων Εθνών: «Η Ιερουσαλήμ και η Αθήνα είναι τα θεμέλια»
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Η Ρωσία διεξάγει υβριδικό πόλεμο με drones και κατά της Τουρκίας
Σε νευρικό κλονισμό ο Ερντογάν από τη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ - Τρομοκρατημένος λέει μπούρδες
Νίκος Δένδιας: Η Θράκη είναι μια περιοχή με τεράστια γεωπολιτική σημασία - 1.000 drones τον μήνα θα κατασκευάζει το 316
CNN: Ο Ζελένσκι προσφέρει και εδαφικές παραχωρήσεις για την ειρήνη – Η μπάλα στο γήπεδο του Πούτιν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ρωσικός στρατός ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε σήμερα 79 στρατιωτικές εγκαταστάσεις -ανάμεσά τους και τέσσερα κέντρα διοίκησης των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Ιγκόρ Κονασένκοφ δήλωσε ότι έγιναν επίσης επιθέσεις σε έξι αποθήκες πυρομαχικών και καυσίμων και καταρρίφθηκαν ένα ουκρανικό επιθετικό ελικόπτερο Mi-24 και τρία drones.
Δεν είναι δυνατή πάντως η επαλήθευση αυτών των πληροφοριών από ανεξάρτητες πηγές.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, συνολικά 3.593 ουκρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις έχουν καταστραφεί από την έναρξη του πολέμου.
Η Ρωσία ισχυρίζεται ότι επιτίθεται μόνο σε στρατιωτικούς στόχους, κάτι που αμφισβητούν τα Ηνωμένα Έθνη, που αναφέρουν ότι έχουν πληροφορίες για παράνομη χρήση πυρομαχικών διασποράς από τα ρωσικά στρατεύματα.
Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, έχουν γίνει 26 επιθέσεις σε υγειονομικές εγκαταστάσεις στην Ουκρανία, στις οποίες σκοτώθηκαν 12 άνθρωποι.






















































