ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ουκρανία ζήτησε από τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού να μην ανοίξει γραφείο στην πόλη Ροστόφ επί του Ντον της Ρωσίας, λέγοντας ότι έτσι θα νομιμοποιούσε τους «ανθρωπιστικούς διαδρόμους» της Μόσχας και την αρπαγή και αναγκαστική απέλαση Ουκρανών.
Ο επικεφαλής της ΔΕΕΣ δήλωσε την Πέμπτη μετά τις συνομιλίες που είχε με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ πως μια συμφωνία ανάμεσα στον ρωσικό και τον ουκρανικό στρατό θα πρέπει να επιτευχθεί προτού οι άμαχοι μπορέσουν να απομακρυνθούν κανονικά από τη ρημαγμένη από τον πόλεμο Ουκρανία.
Ρωσικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο επικεφαλής της Ερυθρού Σταυρού Πέτερ Μάουρερ ζήτησε από τη Ρωσία να διευκολύνει το άνοιγμα ενός γραφείου του Ερυθρού Σταυρού στο Ροστόφ επί του Ντον.
Ο Μιχαΐλο Ραντουτσκίι, επικεφαλής της επιτροπής δημόσιας υγείας στην ουκρανική Βουλή, κάλεσε τον Ερυθρό Σταυρό να αλλάξει τα σχέδιά του.
«Η Επιτροπή καλεί τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού να μην νομιμοποιήσει “ανθρωπιστικούς διαδρόμους” στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και να μην υποστηρίξει την αρπαγή Ουκρανών και τις αναγκαστικές απελάσεις της», ανέφερε σε μια δήλωση ο Ραντούτσκιι.























































