ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα χρήματος) κατηγορούν πρώην διευθυντή κλινικής του «Θεαγένειου» Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Την άσκηση ποινικής δίωξης παρήγγειλε ο εισαγγελέας Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Διαφθοράς, Αργύρης Δημόπουλος.
Στον λογαριασμό του κατηγορούμενου, βρέθηκαν καταθέσεις άνω των 500 χιλιάδων ευρώ, ενώ ελέγχεται και για την αγορά δύο ομολόγων, η συνολική αξία των οποίων προσεγγίζει τις 500 χιλιάδες ευρώ.
Σύμφωνα με το πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας, μεγάλο μέρος των καταθέσεων, προέρχονται από φαρμακευτικές εταιρίες και εταιρεία διοργάνωσης συνεδρίων.
Για την έρευνα του ΣΔΟΕ πραγματοποιήθηκε άρση του τραπεζικού απορρήτου για το διάστημα 2001-2010. Για την υπόθεση ο κατηγορούμενος θα κληθεί το επόμενο διάστημα να απολογηθεί στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης.























































