ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παγκόσμιος συναγερμός για τον ιό Έμπολα- Πώς μεταδίδεται - Περιορισμένα τα θεραπευτικά εργαλεία
Τραγωδία στη Ρόδο: Μητέρα και κόρη νεκρές σε τροχαίο
Οι Ισραηλινοί καταλαμβάνουν τον τουρκικό τζιχαντιστικό στολίσκο που έπλεε προς τη Γάζα
Η μεγαλύτερη ουκρανική επίθεση με drones στη Ρωσία - Τουλάχιστον 4 νεκροί
Αλ. Τσίπρας: Οι αναρτήσεις που δείχνουν την ημερομηνία ανακοίνωσης του νέου κόμματος του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε την Πέμπτη ότι αν η Φινλανδία και η Σουηδία ενταχθούν στο ΝΑΤΟ, η Ρωσία θα πρέπει να «αποκαταστήσει τις ισορροπίες» με δικά της μέτρα.
Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η οποία –σύμφωνα με τη Μόσχα– έχει μεταξύ άλλων στόχο να αποδυναμώσει τη στρατιωτική ισχύ της Ουκρανίας και να την εμποδίσει να μετατραπεί σε προγεφύρωμα για ενδεχόμενη επίθεση του ΝΑΤΟ, έχει κάνει τις δύο σκανδιναβικές χώρες να εξετάζουν την ένταξή τους στη Βορειοατλαντική Συμμαχία – όπου ηγετικό ρόλο έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες.
Αν οι δύο χώρες ενταχθούν στο ΝΑΤΟ, «θα πρέπει να κάνουμε πιο σύνθετη τη δυτική πτέρυγά μας, όσον αφορά την ασφάλειά μας», είπε ο Πεσκόφ στο βρετανικό δίκτυο Sky News.
Ωστόσο, ανέφερε ότι η Ρωσία δεν θα εκλάμβανε μια τέτοια κίνηση ως απειλή για την ύπαρξή της, κάτι που θα την υποχρέωνε να εξετάσει τη χρήση πυρηνικών όπλων.























































