ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Πλεύρης και η γαλάζια βουλευτής Θεσσαλονίκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε τραγωδία κατέληξε η προσπάθεια καταρρίχησης από τη Μακρινίτσα προς τους πρόποδες του Πηλίου, στον Άγιο Ονούφριο, όταν την Κυριακή το απόγευμα μία γυναίκα έχασε την ζωή της.
Το δυστύχημα συνέβη στο Μέγα Ρέμα, κάτω από την Μακρινίτσα και μάλιστα σε οργανωμένη καταρρίχηση, όταν η γυναίκα έπεσε στο βάραθρο και από ύψος περίπου 20 μέτρων κατέληξε στους καταρράκτες του ρέματος απ’ όπου λίγο πριν τις 6.30 το απόγευμα ανασύρθηκε νεκρή από τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που έσπευσαν στην περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα βρήκε βασανιστικό θάνατο από πνιγμό, διότι με την πτώση της έμπλεξαν τα σχοινιά της καταρρίχησης στα πόδια της και το σώμα της έμεινε κρεμασμένο στον αέρα, αλλά το κεφάλι της βρισκόταν μέσα στο νερό στην μικρή λιμνοδεξαμενή που δημιουργείται από τους καταρράκτες.
Η άτυχη γυναίκα ήταν εκπαιδευτικός μουσικός και ήταν πολύ γνωστή στην κοινωνία του Βόλου λόγω της συμμετοχής της σε εθελοντικά και οικολογικά κινήματα.























































