ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σεργκέι Ριάμπκοφ: Θα βομβαρδίσουμε οχήματα του ΝΑΤΟ που θα μεταφέρουν όπλα στην Ουκρανία

Σεργκέι Ριάμπκοφ: Θα βομβαρδίσουμε οχήματα του ΝΑΤΟ που θα μεταφέρουν όπλα στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ρωσία διά στόματος του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών διαμηνύει ότι οι προσπάθειες της Δύσης να προκαλέσουν ζημιά στον στρατό της χώρας θα «αντιμετωπιστούν με σκληρότητα».

Η Ρωσία θα θεωρεί τα οχήματα του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ που μεταφέρουν όπλα σε ουκρανικό έδαφος ως νόμιμους στρατιωτικούς στόχους, δήλωσε την Τετάρτη ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Ριάμπκοφ, στο πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Οποιεσδήποτε προσπάθειες της Δύσης να προκαλέσουν σημαντική ζημιά στον στρατό της Ρωσίας ή στους αυτονομιστές συμμάχους της στην Ουκρανία θα «αντιμετωπιστούν με σκληρότητα» πρόσθεσε.

Νόμιμοι στρατιωτικοί στόχοι

«Προειδοποιούμε ότι οι μεταφορές όπλων από ΗΠΑ-ΝΑΤΟ σε όλη την ουκρανική επικράτεια θα θεωρηθούν από εμάς ως νόμιμοι στρατιωτικοί στόχοι» ανέφερε ο Ριάμπκοφ.

Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς δήλωσε την Τετάρτη ότι η Γερμανία θα στείλει περισσότερα όπλα στην Ουκρανία, ενώ ανάλογη απόφαση έχει ήδη λάβει η Βρετανία.

Την ίδια στιγμή αυξάνονται οι φωνές στη Δύση που ζητούν από τις χώρες του ΝΑΤΟ να βοηθήσουν περισσότερο στον εξοπλισμό του Κιέβου πριν ξεκινήσει η μεγάλη σύγκρουση στο Ντονέτσκ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πούτιν: Έτοιμη για ειρηνευτικές συνομιλίες η Ρωσία, αλλά υπό τους όρους της – «Η Δύση προετοιμάζεται για πόλεμο εναντίον μας»

Καύσωνας στην Ευρώπη: Περισσότεροι από 40 άνθρωποι έχουν πνιγεί σε αναζήτηση δροσιάς

Γερμανίδα δημοσιογράφος που είχε συλληφθεί στη Συρία επέστρεψε στην πατρίδα της έπειτα από μήνες κράτησης

Γερμανία: Άρπαξαν μωρό 3 μηνών από το καρότσι – Εντοπίστηκε νεκρό

Η Βουλγαρία μπλοκάρει τις ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά του Ρώσου Πατριάρχη Κυρίλλου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr