Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κούρδισσες βγάζουν “αναμνηστική” σε τανκ τζιχαντιστών που κατέλαβαν

Κούρδισσες βγάζουν “αναμνηστική” σε τανκ τζιχαντιστών που κατέλαβαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι Κούρδισσες αντάρτισσες του YPJ (ο στρατός γυναικών του YPG) κατέλαβαν τανκ τζιχαντιστών και βγάζουν όλες μαζί αναμνηστική φωτογραφία.

Το που τραβήχτηκε η εικόνα δεν είναι γνωστό, ούτε πότε. Ωστόσο, κυκλοφόρησε την Τρίτη στο twitter ενώ οι κουρδικές πηγές αναφέρουν αποχώρηση – απώθηση των τζιχαντιστών από την Κομπάνι.

Οι Κούρδισσες αντάρτισσες προκαλούν μεγάλο τρόμο στο Ισλαμικό Κράτος. Οι φανατικοί ισλαμιστές θεωρούν ότι εάν σκοτωθούν από γυναίκα σε μάχη τότε δεν θα πάνε στον παράδεισο ως “μάρτυρες”, να απολαμβάνουν τα πιλάφια και τις παρθένες, αλλά επειδή βρήκαν ατιμασμένο θάνατο, θα πάνε στον άλλον κόσμο και θα είναι παλλακίδες των πραγματικών “μαρτύρων”.

Όταν, λοιπόν, βρίσκονται αντιμέτωποι με γυναίκες όλος ο ηρωισμός τους που προέρχεται από τη θρησκευτική δεισιδαιμονία εκμηδενίζεται και από μουτζαχεντίν πρόθυμοι να πεθάνουν, το βάζουν στα πόδια και τρέχουν διότι ξέρουν πως δεν θα έχουν κανένα μεταθανάτιο αντάλλαγμα εάν τους πετύχει σφαίρα γυναίκας, το αντίθετο, θα βυθιστούν στην αιώνια κόλαση.

Ποιος το περίμενε ότι οι ίδιες δοξασίες που τους δίνουν θάρρος είναι και η αιτία της μεγαλύτερης δειλίας τους.

ypj

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)

Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων

Επικεφαλής Βόρειας Διοίκησης IDF: 750 μέλη της Χεζμπολάχ νεκρά στις νέες συγκρούσεις

«Σε πλήρη ισχύ»: Ο Νετανιάχου διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί τερματισμού του πολέμου

Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr