Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ινστιτούτο Βενετίας: Δύο διεθνή συνέδρια με θέμα «Ο Ελληνικός Κόσμος και η Ινδία»

Ινστιτούτο Βενετίας: Δύο διεθνή συνέδρια με θέμα «Ο Ελληνικός Κόσμος και η Ινδία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Σπουδών Βενετίας και η Έδρα Ελληνικών Σπουδών του Jawaharlal Nehru University (JNU) του Νέου Δελχί σύνηψαν Συμφωνία για την πραγματοποίηση δύο διεθνών συνεδρίων με θέμα «Ο Ελληνικός Κόσμος και η Ινδία: Ιστορία, Πολιτισμός και Εμπόριο από την Ελληνιστική Περίοδο έως τη Σύγχρονη Εποχή (4ος αιώνας π. Χ – 18ος αιώνας μ. Χ.), τον Δεκέμβριο του 2022 στο Νέο Δελχί και τον Σεπτέμβριο του 2023 στη Βενετία.

Στη διοργάνωση του συνεδρίου στο Ν. Δελχί, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 16 Δεκεμβρίου 2022, θα συμμετάσχει και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

H πρωτοβουλία για τη διοργάνωση των ανωτέρω συνεδρίων ανακοινώθηκε από τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, κατά τη διάρκεια διάλεξής του στην Έδρα Ελληνικών Σπουδών του JNU, στο πλαίσιο της πρόσφατης επίσκεψής του στην Ινδία (Ν. Δελχί, 22 – 23 Μαρτίου 2022).

H διοργάνωση των συγκεκριμένων διεθνών συνεδρίων εντάσσεται στην σταθερή πορεία ενίσχυσης και ανάπτυξης των σχέσεων Ελλάδας – Ινδίας, οι οποίες επεκτείνονται και στον μορφωτικό – πολιτιστικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ντέλσι Ροντρίγκεζ ανακοίνωσε ενεργειακή συνεργασία Βενεζουέλας-Ινδίας

Γεραπετρίτης στο ΣΑ του ΟΗΕ: «Η προστασία των Κούρδων πρέπει να διασφαλιστεί πλήρως» – Μήνυμα προς τους «εξωτερικούς δρώντες» στη Συρία

ΠΑΟΚ: «Όλη η Ελλάδα θρηνεί σήμερα» – Γιατί οι φίλαθλοι επέλεξαν το ταξίδι μέσω Ρουμανίας

Αυτή είναι η κατάσταση των τριών τραυματιών φιλάθλων του ΠΑΟΚ

Ιστορική συμφωνία ελεύθερου εμπορίου Ε.Ε.-Ινδίας «ανάχωμα» στους υψηλούς δασμούς του Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...