ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αρχηγός ΓΕΣ: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή, να κοιμάστε ήσυχοι» (βίντεο)

Αρχηγός ΓΕΣ: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή, να κοιμάστε ήσυχοι» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μηνύματα ασφάλειας και ετοιμότητας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και του Γενικού Επιτελείου Στρατού για την προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας μας, έστειλε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Ο Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, από την Καλαμάτα, κατά την διάρκεια των εγκαινίων των Ξενώνων Φρουράς, μιλώντας παρουσία τριών βουλευτών του Νομού, του Δημάρχου Καλαμάτας, του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, του μεγάλου δωρητή Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου κι εκπροσώπων των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας, εγγυήθηκε προσωπικά πως είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε απειλή κατά των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Τόσο κατά την διάρκεια της ομιλίας του όσο και στις δηλώσεις του στα τοπικά Μέσα ενημέρωσης, ο Μεσσήνιος Αρχηγός ΓΕΣ αναφέρθηκε στην ετοιμότητα των Ε.Δ. στην ισχυρή αποτρεπτική τους ισχύ και έστειλε μήνυμα ασφάλειας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πρέπει να κοιμόσαστε ήσυχοι, να μην φοβάστε, είμαστε ισχυρότεροι από ποτέ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας για τους μαχητές του κυβερνοχώρου και την αιχμή τους την Μονάδα «1864»: «Ικανός και απαραίτητος όρος για την εθνική μας επιβίωση»

Νίκος Δένδιας: «Το ελληνικό περιβάλλον είναι κύρια πλουτοπαραγωγική πηγή για το ελληνικό έθνος»

Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο – Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!

Με ποιους συνομίλησε ο Νίκος Δένδιας στο ΝΑΤΟ – Συνάντηση και με τον Πιτ Χέγκσεθ των ΗΠΑ

Ο Νίκος Δένδιας στη σύνοδο των ΥΠΑΜ του ΝΑΤΟ – Τι θα συζητήσει, ποιους θα συναντήσει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...