ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το νούμερο δύο του Κρεμλίνου, Ντιμίτρι Μεντβέντεφ έδωσε μία εξαιρετικά ανησυχητική απάντηση στην ερώτηση για το εάν βλέπει κάποια πιθανότητα έναρξης ειρηνευτικών συνομιλιών με την Ουκρανία.
«Ναι, θα μπορούσαν να υπάρξουν ειρηνευτικές συνομιλίες.
»Το θέμα είναι εάν θα έχει απομείνει κάτι για το οποίο να συζητήσουμε ή κάποιος με τον οποίον θα μπορέσουμε να συζητήσουμε!».
Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Μεντβέντεφ έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον Πούτιν στην σκληρότητα των δηλώσεων του, γεγονός που κάνει και την δημοφιλία του να καλπάζει.























































