ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Αποκάλυψη Politico: Πυρηνική συνεργασία Γαλλίας και Ρωσίας στη Γερμανία εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία
Τελεσίγραφο Νετανιάχου στην Τουρκία: «Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να επαναφέρουν την αυτοκρατορία τους, τους λέμε ότι αυτό δεν θα συμβεί» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 30 πιστεύεται ότι έχουν εγκλωβιστεί αφού ρωσικές ρουκέτες έπληξαν τετραώροφο κτίριο κατοικιών στην επαρχία Ντονέτσκ της Ουκρανίας, με αποτέλεσμα αυτό να καταρρεύσει, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας.
Ο κυβερνήτης Πάβλο Κιριλένκο ανέφερε στο Telegram ότι το πλήγμα εξαπολύθηκε χθες Σάββατο το βράδυ εναντίον της πόλης Τσάσιβ Γιαρ.
«Η επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι διασώστες κατάφεραν να ανασύρουν έξι νεκρούς και πέντε τραυματίες στην επιφάνεια», σημείωσε.
«Τουλάχιστον 30 άνθρωποι βρίσκονται κάτω από τα ερείπια», πρόσθεσε ο Κιριλένκο.
Δημοσιογράφοι του AFP που έφτασαν στο σημείο είδαν ότι το τετραώροφο κτίριο έχει καταρρεύσει εν μέρει και μέλη των σωστικών συνεργείων με μία μπουλντόζα να προσπαθούν να απομακρύνουν τα ερείπια.
«Μέχρι στιγμής οι διασώστες έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν με δύο ανθρώπους που βρίσκονται εγκλωβισμένοι», επεσήμανε ο Κιριλένκο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, 591 άμαχοι έχουν σκοτωθεί και 1.548 έχουν τραυματιστεί μέχρι σήμερα στην επαρχία Ντονέτσκ μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου.






















































