ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διεθνώς ρεζίλι μας έκανε ο Μητσοτάκης – La Republica για υποκλοπές: Ένα δίκτυο στα όρια της παράνοιας

Διεθνώς ρεζίλι μας έκανε ο Μητσοτάκης – La Republica για υποκλοπές: Ένα δίκτυο στα όρια της παράνοιας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέο άρθρο στον διεθνή Τύπο, αυτή τη φορά από την ιταλική εφημερίδα Republica κάνει αναφορά στις υποκλοπές των κινητών από την ΕΥΠ.

Το εκτενές ρεπορτάζ που έχει τίτλο «Πολιτικοί της αντιπολίτευσης και δημοσιογράφοι υπό παρακολούθηση, το “ελληνικό Γουότεργκεϊτ” πνίγει τον Μητσοτάκη», περιγράφει:

«Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήρθε η πιο σκοτεινή ώρα.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός, που παρουσιαζόταν για χρόνια στην Ευρώπη ως το παιδί-θαύμα των συντηρητικών, εμφανίστηκε χθες στην τηλεόραση με θλιβερό ύφος, περιχαρακωμένος πίσω από το μοναδικό λεπτό τείχος που τον χωρίζει πλέον από την παραίτηση: “Δεν ήξερα τίποτα για αυτό”.

»Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας είναι ύποπτος ότι έστησε δίκτυο κατασκοπείας τόσο εκτεταμένο που φτάνει στα όρια της παράνοιας.

»Δεκατέσσερις χιλιάδες άνθρωποι είχαν καταλήξει, χωρίς να το γνωρίζουν, στο στόχαστρο ενός ελληνικού Big Brother:

»Στον κολοσσιαίο ιστό της κρατικής παρακολούθησης μέσω ενός συνδυασμού “κλασικών” υποκλοπών και προσπαθειών απόσπασης περαιτέρω πληροφοριών μέσω ενός πειρατικού λογισμικού με το όνομα “Predator”.

»Ανάμεσα σ’ αυτούς, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης και ο ερευνητής δημοσιογράφος, Θανάσης Κουκάκης.

»Ο σεισμός έχει ήδη αναγκάσει σε παραίτηση τον αρχηγό των υπηρεσιών πληροφοριών Παναγιώτη Κοντολέων και τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη.

»Αλλά ο τελευταίος, ανιψιός του πρωθυπουργού, φαίνεται πλέον να είναι το μικρότερο κακό αυτού του “ελληνικού Watergate”, όπως το βάφτισε ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στα Χανιά για διακοπές ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν – Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο… χέρι

Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι στην Τουρκία και τις προκλήσεις της»

ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! – Τα ψέματά του για τη βιομηχανία

Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται…»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...