Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: “Βγείτε από το σπίτι και σκοτώστε τους χριστιανούς”

Ισλαμικό Κράτος: “Βγείτε από το σπίτι και σκοτώστε τους χριστιανούς”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κάθε μουσουλμάνος στην Δύση πρέπει να βγει από το σπίτι του, να βρει ένα σταυροφόρο(εννοεί χριστιανό) και να τον σκοτώσει” σημειώνουν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, στην νέα online έκδοση του περιοδικού τους, Dabiq.

Με αυτόν τον τρόπο καλεί το Ισλαμικό Κράτος, τους μουσουλμάνους όλου του κόσμου να βγουν και να κάνουν τρομοκρατικές ενέργειες και να δολοφονήσουν ανθρώπους.

Σύμφωνα με το άρθρο θα πρέπει να γίνουν επιθέσεις σε όλες τις χώρες που δήλωσαν συμμετοχή στην συμμαχία κατά του Ισλαμικού Κράτους,μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, ωστόσο τους κατευθύνει ιδιαίτερα προς τις ΗΠΑ, την Γαλλία, την Βρετανία, την Αυστραλία και την γερμανία.

“Όσο μικρότερη είναι η ομάδα που θα πραγματοποιήσει την επίθεση τόσο καλύτερα θα είναι, γιατί θα είναι δυυσκολότερο να τους εντοπίσουν οι αρχές. Δεν πρέπει να αγοράζεται σύνθετα και περίεργα υλικά για τις επιθέσεις και να μην μιλάτε με ανθρώπους που δεν έχουν ψυχική δύναμη. Αφεθείτε στον Αλλάχ και μαχαιρώστε τον χριστιανό” σημειώνεται μεταξύ άλλων στο άρθρο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς

Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ

Ενδεχόμενη δολοφονία του Αλ-Σαράα στη Συρία θρέφει φόβους για αναζωπύρωση του ISIS

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr