ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Βουλή των Ελλήνων, Κίνημα Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης, ΠΑΣΟΚ, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις,


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την κατάθεση αιτήματος στην Επιτροπή Θεσμών και διαφάνειας να προσκομιστεί ο πλήρης φάκελος παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη με όλα τα στοιχεία που προκάλεσαν την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης.
Για το μεγάλο σκάνδαλο υποκλοπών ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση είναι βαρύτατα εκτεθειμένοι, είπε ο κ. Κατρίνης.
Η κυβέρνηση προκλητικά λέει ότι έχει άγνοια χωρίς να πείθει κανέναν, λένε ότι κανείς δεν εξαιρείται και αναρωτιόμαστε τι σχέση έχουν όλα αυτά με τη δημοκρατία, πρόσθεσε και τόνισε πως οι ενέργειες αυτές είναι θεσμική έκτροπή και καταργούν στοιχειώδεις εγγυήσεις του κράτους δικαίου, κάνοντας λόγο για συστηματική προσπάθεια συγκάλυψης και επικρίνοτας την κυβέρνηση ότι έθεσε τις υπηρεσίες του κράτους στην υπηρεσία του παρακράτους.
«Δεν μας αφορά η απόπειρα αποπροσανατολισμού και οι προσπάθειες συμψηφισμού.
»Εάν υπάρχουν τεκμηριωμένες καταγγελίες να κατατεθούν και να συσταθούν όχι μια αλλά 10 εξεταστικές και να αποδοθούν ευθύνες.
»Εδώ όμως υπάρχουν αποδεδειγμένα στοιχεία για τις δικές σας παρακολουθήσεις κύριοι της κυβέρνησης.
»Πιαστήκατε επ αυτοφώρω αφού πρώτα είπατε ψέματα, είστε φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί» συνέχισε.
Πρέπει να υπάρξει κάθαρση με την απόδοση ευθυνών, τόνισε και είπε πως το ΠΑΣΟΚ θα επιμείνει στη νομιμότητα.
«Μιλάμε για τη λειτουργία ενός παρακρατικού μηχανισμού του Μεγάρου Μαξίμου.
»Η παράταξή μας είναι εδώ και σας λέμε ότι δεν θα επιστρέψουμε σε σκοτεινές περιόδους του παρελθόντος» σημείωσε.
Και ο Μιχάλης Κατρίνης αναφέρθηκε σε «επιτελικό παρακράτος».
























































