ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Τραμπ πρειδοποίησε το Ιράν: Στρατιωτική εμπλοκή με απρόβλεπτες διαστάσεις
Αρχεία Επστάιν: Πληροφορία στο FBI κάνει λόγο για «γυναίκα που δάγκωσε τον Τραμπ αφού εξαναγκάστηκε σε στοματικό έρωτα»
Φόβοι για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο: Προειδοποίηση Νετανιάχου για ισχύ «που δεν έχει ξαναδεί το Ιράν»
Βιολάντα: Στο μικροσκόπιο όλες οι άδειες - Η υπογραφή του Δημήτρη Παπαστεργίου
Γ. Τσατραφύλλιας: «Μπαίνουμε σε φάση ισχυρής κακοκαιρίας» - Πότε θα χτυπήσει την Αττική ισχυρή καταιγίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατέβασε το στρατηγείο του ΝΑΤΟ από το Twitter την συγχαρητήρια ανάρτηση προς την Τουρκία για την «Ημέρα της Νίκης» που είναι ταυτισμένη με τη Μικρασιατική Καταστροφή.
Υπενθυμίζεται ότι εν λόγω ανάρτηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ελλάδας, η οποία προχώρησε σε αυστηρό διάβημα διαμαρτυρίας προς τον γ.γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.
Σε tweet της, η LANDCMD γράφει «Ευτυχισμένη Ημέρα Νίκης», αναφερόμενη στην «συμπλήρωση 100 χρόνων από την ανεξαρτησία της Τουρκίας».
«Συμμετέχουμε με τους Τούρκους συμμάχους μας σε όλο το ΝΑΤΟ και πέραν αυτού για να γιορτάσουμε τη Νίκη τους και την Ημέρα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων» αναφέρει η σχετική ανάρτηση.























































