ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
Συντριπτικό πλήγμα για τον Βασιλιά Κάρολο: Καταρρέει η υποστήριξη προς τη μοναρχία λόγω του σκανδάλου Έπσταϊν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στο Κίεβο μετά τις σημερινές μαζικές πυραυλικές επιθέσεις κάλεσε τους Αμερικανούς πολίτες να εγκαταλείψουν το έδαφος της Ουκρανίας, «όταν αυτό καταστεί ασφαλές».
«Τα συνεχιζόμενα πλήγματα της Ρωσίας στην Ουκρανία αποτελούν άμεση απειλή για τον πληθυσμό και τις πολιτικές υποδομές» αναφέρεται στην ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας.
Η ανακοίνωση της πρεσβείας έχει ως εξής:
«Η Ρωσία έχει εξαπολύσει επιθέσεις κατά πολιτικών υποδομών της Ουκρανίας, καθώς και κατά κυβερνητικών εγκαταστάσεων στο Κίεβο και αλλού.
»Οι συνεχιζόμενες επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία αποτελούν άμεση απειλή για τους πολίτες και τις πολιτικές υποδομές.
»Η πρεσβεία των ΗΠΑ προτρέπει τους πολίτες των ΗΠΑ να αναζητήσουν επί τόπου καταφύγιο και να αναχωρήσουν από την Ουκρανία τώρα χρησιμοποιώντας ιδιωτικές διαθέσιμες επιλογές χερσαίων μέσων μεταφοράς όταν είναι ασφαλές να το πράξουν».























































