Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τουρκία: Έκρηξη σε ανθρακωρυχείο, τουλάχιστον 49 εργαζόμενοι εγκλωβίστηκαν στις στοές

Τουρκία: Έκρηξη σε ανθρακωρυχείο, τουλάχιστον 49 εργαζόμενοι εγκλωβίστηκαν στις στοές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανθρακωρυχείο, Τουρκία,

Τουλάχιστον 49 εργαζόμενοι έχουν εγκλωβιστεί στις στοές έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε σε ένα ανθρακωρυχείο, στην Αμάσρα της βορειοδυτικής Τουρκίας.

Ο κυβερνήτης της επαρχίας Μπαρτίν, Νουρτάτς Αρσλάν, είπε ότι οκτώ ανθρακωρύχοι κατάφεραν να βγουν μόνοι τους όμως 44 βρίσκονται σε βάθος 300 μέτρων από την είσοδο και άλλοι 5 σε βάθος 350 μέτρων.

«Οι προσπάθειες διάσωσης συνεχίζονται», πρόσθεσε.

Η έκρηξη, που σημειώθηκε στις 18.15 τοπική ώρα, σε βάθος 300 μέτρων από την είσοδο του ορυχείου, πιστεύεται ότι οφείλεται σε έναν μετασχηματιστή.

Το ορυχείο ανήκει στην κρατική Turkish Hard Coal Entrprises, σύμφωνα με την Αρχή Διαχείρισης Καταστροφών (AFAD) της Τουρκίας.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα και δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Η Γενική Εισαγγελία του Μπαρτίν ξεκίνησε έρευνα για το ατύχημα, την οποία ανέλαβαν τρεις εισαγγελείς.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, στην περιοχή μεταβαίνουν ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Φατίχ Ντονμέζ και ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

ΗΠΑ και Ιράν δεν μπορούν να συμφωνήσουν για συνομιλίες – Η ένταση στο ζενίθ

Ο Νίκος Δένδιας διερωτήθηκε γιατί ο Τραμπ αποδέχεται την ιδέα ενός ισλαμικού στοιχείου στην περιοχή αντί να τραβά τον Ερντογάν προς μία φιλοδυτική θέση

Νίκος Δένδιας: Συρία και Λιβύη αποτυχημένα κράτη – Η Ελλάδα βρίσκεται στο μέσο μιας τεράστιας γεωπολιτικής αναταραχής

Ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας Διάδοχος συναντήθηκε με τον Τούρκο Πρόεδρο στο Ριάντ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr