ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αντιτρομοκρατικός δικαστής της Τυνησίας εξέδωσε απόφαση για τη φυλάκιση του πρώην πρωθυπουργού και ανώτερου στελέχους του ισλαμικού αντιπολιτευόμενου κόμματος Ενχάντα, Αλί Λαραγιέντ, ως υπόπτου για την αποστολή νέων σε εστίες έντασης και τρομοκρατίας.
Η απόφαση εκδόθηκε λόγω της αποστολής τζιχαντιστών σε εστίες εντάσεων, συμπεριλαμβανομένης της Συρίας.
Η απόφαση επηρέασε επίσης τους ηγέτες του ισλαμικού κόμματος Ενχάντα, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού του κόμματος, Ρασίντ Γανούτσι.
Η Συρία, ως εστία έντασης στη Μέση Ανατολή, όπου εμφανίστηκαν εξτρεμιστικές ισλαμικές οργανώσεις κατά τα χρόνια της κρίσης από το 2011, προσέλκυσε Τυνήσιους τζιχαντιστές και άλλους από όλο τον κόσμο.
Το ισλαμικό κόμμα Ενχάντα αρνήθηκε σε ανακοίνωσή του αυτή την κατηγορία, χαρακτηρίζοντάς την πολιτική επίθεση για «απόκρυψη της καταστροφικής αποτυχίας των βουλευτικών εκλογών».
Τον Σεπτέμβριο, ο Λαραγιέντ παραπέμφθηκε σε έρευνα και στη συνέχεια η ανάκρισή του αναβλήθηκε για τις 19 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια αποφασίστηκε η φυλάκισή του, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.
Ο δικηγόρος Ινάς αλ Χαράθ, ο οποίος γνωρίζει την υπόθεση, είπε το πρωί της Δευτέρας ότι ο Λαραγιέντ προσήλθε αυτοβούλως στο δικαστήριο για έρευνα, προσθέτοντας ότι η περίοδος προφυλάκισης μπορεί να διαρκέσει μήνες, μέχρι το τέλος της έρευνας.























































