ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ερντογάν μπλόκαρε τις κουρδικές δυνάμεις από την είσοδο στον πόλεμο στο Ιράν
Όσο ο Κυριάκος κάνει διακοπές ο Ερντογάν «κύκλωσε» Καστελλόριζο και «κατέλαβε» Β/Α Αιγαίο με δήθεν «θαλάσσια πάρκα»
Το Ισραήλ ως «ερωμένη» της Μέσης Ανατολής: Επιθυμητό κεκλεισμένων των θυρών, αποδιωγμένο στο προσκήνιο
Το ΥΠΕΞ της Ελλάδας λέει ότι η Τουρκία έκανε δύο τρύπες στο νερό με τα δήθεν «θαλλάσια πάρκα»
Η Πνινάτ Γιανάι νέα πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα - Ποια είναι!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ελεύθερος αφέθηκε ο αστυνομικός που κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε ποινή 5,5 ετών για μαστροπεία σε βάρος της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη.
Το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα γεγονός που σημαίνει ότι ο κατηγορούμενος θα βρεθεί εκτός φυλακής μέχρι το δευτεροβάθμιο δικαστήριο με τον όρο εμφάνισης 2 φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Νωρίτερα, το δικαστήριο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 5,5 ετών κατά συγχώνευση αφού καταδικάστηκε κατά πλειοψηφία για το αδίκημα της σωματεμπορίας της 19χρονης φίλης του.
Στον πρώην σύντροφο της 19χρονης επιβλήθηκε ποινή 12 ετών και 10 ημέρες και χρηματική ικανοποίηση 300 μονάδων (εξαγοράσιμες προς 5 ευρώ ημερησίως).
Στον πατέρα της 19χρονης ο οποίος καταδικάστηκε μόνο παράνομη οπλοκατοχή επιβλήθηκε ποινή έξι μηνών και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ.
Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να χορηγηθεί αναστέλλουσα δύναμη στον καταδικασθέντα αστυνομικό.























































