ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Οτάβα είναι είναι εδώ και ώρες υπό πολιορκία από τους τρομοκράτες.
Το κέντρο μοιάζει με στρατοκρατούμενη περιοχή της Μέσης Ανατολής και οι πολίτες όσοι δεν έφυγαν αμέσως μετά τους πυροβολισμούς μένουν μέσα στα κτίρια τα οποία είναι κλειδωμένα.
Η αστυνομία ψάχνει κτίριο – κτίριο, πόρτα – πόρτα τους τρομοκράτες που χτύπησαν σε 3 διαφορετικά σημεία.
Νεκρός από τους πυροβολισμούς μέσα στο Κοινοβούλιο είναι ένας τρομοκράτης ενώ ένας στρατιώτης που φρουρούσε το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο κέντρο της Οτάβα κατέληξε λίγη ώρα μετά από τα πυρά που δέχθηκε από τους τρομοκράτες.
Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι ότι ενώ οι αρχές έχουν στα χέρια τους την ταυτότητα του νεκρού, δεν έχουν δώσει ακόμη καμιά πληροφορία αν και όλες οι ενδείξεις φανερώνουν δράση τζιχαντιστών.























































