ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βυθίστηκε στον Ατλαντικό το αεροπλανοφόρο Foch

Βυθίστηκε στον Ατλαντικό το αεροπλανοφόρο Foch
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Βυθίστηκε στον Ατλαντικό το επί 35 έτη αεροπλανοφόρο της Γαλλίας Foch που πουλήθηκε για ελάχιστο τίμημα πριν λίγα χρόνια στη Βραζιλία και μετονομάστηκε σε São Paolo.

Η διαδικασία έγινε το βράδυ της Παρασκευής από το πολεμικό ναυτικό της Βραζιλίας, και εξεδόθη σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται για μια οικολογική καταστροφή με τοξικά κατάλοιπα στο βυθό του Ατλαντικού.

Η Άγκυρα απαγόρευσε την προσγειάλωση του όταν υποπτεύτηκε ότι η ποσότητα αμίαντου ήταν πολύ μεγαλύτερη απ’ ό,τι είχε δηλωθεί.

Οι Αρχές της Βραζιλίας απαγόρευσαν την προσάραξη του και η μόνη λύση που βρήκε το υπουργείο Άμυνας της χώρας είναι να το βυθίσουν 300 χιλιόμετρα ανοιχτά της Βραζιλίας.

Για τις περιβαντολλογικές οργανώσεις Βραζιλίας και Γαλλίας πρόκειται για μια καταστροφική ενέργεια, λόγω των τοξικών επιπτώσεων που θα προκληθούν, με την απαλευθέρωση αμιάντου, λαδιών, βαφών, PCBs, κλπ.

Πηγή: ΕΡΤ

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καύσωνας στην Ευρώπη: Περισσότεροι από 40 άνθρωποι έχουν πνιγεί σε αναζήτηση δροσιάς

Ο Τραμπ υπέγραψε με τον Πεζεσκιάν εκεχειρία 60 ημερών και το παρουσιάζουν ως δήθεν «ειρήνη»

Τραμπ από G7: «Κοντά στην υπογραφή της συμφωνίας με το Ιράν – Αν αποτύχει, επιστρέφουμε στους βομβαρδισμούς»

Ελλάδα και Γαλλία με ισχυρά όπλα στην Κύπρο – Σε ανατολίτικη παραζάλη οι Τούρκοι από τη συνεννόηση Χριστοδουλίδη-Δένδια

Κύπρος-Γαλλία υπέγραψαν τη SOFA: Γαλλικές δυνάμεις στο έδαφος και στο πλευρό της Κυπριακής Δημοκρατίας απέναντι σε ΚΑΘΕ απειλή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr