ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
Το ανέγγιχτο «Όρος Αξίνα» στο Ιράν - Τι κρύβεται στο πιο βαθύ καταφύγιο; Πυρηνικά ή χρυσάφι;
Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% - Ανεβαίνει ο Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ρωσία χρησιμοποιεί τη σεξουαλική βία ως πολεμικό όπλο. Οι Ουκρανοί εισαγγελείς καταγράφουν τέτοιες εγκληματικές ενέργειες στα εδάφη που κατείχε ο ρωσικός στρατός, ανακοίνωσε ο γενικός εισαγγελέας Αντρίι Κόστιν, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Εισαγγελίας.
Όπως σημειώνεται, ο γενικός εισαγγελέας Αντρίι Κόστιν είχε συνάντηση με την Αλίσια Κέρνς, μέλος του βρετανικού κοινοβουλίου στο Μόναχο.
Η συνάντηση αφορούσε πολλά διεθνή εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τον στρατό του επιτιθέμενου κράτους στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής βίας.
«Η Ρωσία χρησιμοποιεί τη σεξουαλική βία ως πολεμικό όπλο – καταγράφουμε τέτοιες περιπτώσεις όπου βρισκόταν ο ρωσικός στρατός», είπε ο Κόστιν.
Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται επίσης ότι ο Κόστιν και η Κερνς συζήτησαν τρόπους προσαγωγής των εγκληματιών στη Δικαιοσύνη και αποζημίωσης των θυμάτων από το επιτιθέμενο κράτος.























































