ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο κελί για δύο ημέρες 32χρονος που εμφανίστηκε γυμνός σε γυναίκα

Στο κελί για δύο ημέρες 32χρονος που εμφανίστηκε γυμνός σε γυναίκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγία Νάπα, Επιδειξίας, Κύπρος, Λεμεσός,

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε την Τετάρτη διάταγμα κράτησης δύο ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 32 ετών από την Αγία Νάπα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση άσεμνης πράξης, ανήθικων προβολών και διασάλευση της ειρήνης ενώ κατά την διαδικασία σύλληψης του επιτέθηκε εναντίον μελών της Αστυνομίας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου το απόγευμα της 14ης Μαρτίου, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας μετέβησαν στην οικία 32χρονου για να εκτελέσουν ένταλμα σύλληψης το οποίο εξασφαλίστηκε εναντίον του από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου.

«Εναντίον του άνδρα διερευνάται υπόθεση άσεμνης πράξης, ανήθικων προβολών και διασάλευσης της ειρήνης που διαπράχθηκε αργά το απόγευμα της 10ης Μαρτίου στην Αγία Νάπα», είπε.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας «προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 32χρόνου και χθες Τρίτη 14 Μαρτίου εξασφαλίστηκε εναντίον του ένταλμα σύλληψης».

«Κατά την προσπάθεια των μελών της Αστυνομίας να τον συλλάβουν, αυτός έφερε αντίσταση και επιτέθηκε εναντίον των αστυνομικών κλωτσώντας τους και δαγκώνοντας τους», πρόσθεσε.

Τα μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου αφού εξετάστηκαν από τους επί καθήκοντι ιατρούς, διαπιστώθηκε ότι έφεραν μώλωπες και εκδορές στα χέρια και τα πόδια τους και αφού έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκαν.

Ο 32χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για δύο μέρες ενώ με την ολοκλήρωση των ερευνών της Αστυνομίας θα γίνει άμεση καταχώρηση της υπόθεσης στο Δικαστήριο.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο – Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ευημερία της Ελλάδας είναι σημαντικές για το Ισραήλ»

Το Ισραήλ με Ελλάδα και Κύπρο για αμυντική και γεωπολιτική σταθερότητα στην Ανατ. Μεσόγειο – Μαζί στον τομέα της ενέργειας

Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας

Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου – Εν όπλοις συμμαχία: Συλλογική ικανότητα για ταχεία και ενιαία αντίδραση

Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου – Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr