ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Γιάννη Στουρνάρα! Τρομερές αποκαλύψεις για το μνημονιακό μαύρο θέατρο της προπαγάνδας
Δεύτερη «πολιτική φάπα» Τσίπρα στα νέα φληναφήματα Στουρνάρα - Δήλωσε πως δεν επιθυμεί τρίτη θητεία στην ΤτΕ
Ο Πολάκης συμφώνησε με Τσίπρα για Στουρνάρα - Οργή για Τσακαλώτο, Χουλιαράκη, Δραγασάκη
Τραγικό τροχαίο στη Λούτσα: Ένας 15χρονος νεκρός και δυο συνομήλικοι του τραυματίες
Σαουδική Βασιλική Οικογένεια: Προβλέψεις για «περιορισμένα πλήγματα» του Τραμπ κατά του Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η συνάντηση των αναπληρωτών υπουργών Εξωτερικών της Ρωσίας, της Τουρκίας, του Ιράν και της Συρίας, που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 15/3, αναβλήθηκε για αδιευκρίνιστη ημερομηνία, δήλωσε την Πέμπτη πηγή από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.
Η συνάντηση αναβλήθηκε για «τεχνικούς λόγους», σύμφωνα με την πηγή.
Είχε προγραμματιστεί ότι Σύροι, Τούρκοι, Ρώσοι και Ιρανοί διπλωμάτες θα συναντιόντουσαν στη Μόσχα την Τετάρτη για δύο ημέρες στο πλαίσιο των προσπαθειών για τη βελτίωση των συρροτουρκικών σχέσεων.
Οι προσπάθειες της Τουρκίας για εξομάλυνση των σχέσεων με τη Συρία αναπτύχθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες.
Στα τέλη Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε τριμερής συνάντηση μεταξύ των υπουργών Άμυνας της Τουρκίας, της Συρίας και της Ρωσίας στη Μόσχα, σηματοδοτώντας την πρώτη συνάντηση υψηλού επιπέδου μεταξύ Συρίας και Τουρκίας από την έναρξη του συριακού πολέμου το 2011.
Να σημειωθεί ότι ο Μπασάρ Άσαντ, ο πρόεδρος της Συρίας, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συναντηθεί με τον Ερντογάν εάν δεν αποσυρθεί ο τουρκικός κατοχικός στρατός από τα εδάφη που έχει αναπτυχθεί στη βόρεια Συρία.























































