ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καλεσμένος του Βούτσιτς ο Δένδιας στη Σερβία – Τι θα συζητηθεί

Καλεσμένος του Βούτσιτς ο Δένδιας στη Σερβία – Τι θα συζητηθεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (21/3) τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Σέρβου Πρόεδρου, Αλεξάνταρ Βούτσιτς και του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω επικοινωνίας, ο Σέρβος Πρόεδρος προσκάλεσε τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, να μεταβεί σήμερα στο Βελιγράδι.

Ο υπουργός Εξωτερικών αποδέχθηκε την πρόσκληση και θα πραγματοποιήσει σήμερα ανωτέρω επίσκεψη, όπου θα έχει κατ΄ ιδίαν συνάντηση και γεύμα εργασίας με τον Σέρβο Πρόεδρο.

Η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στο Βελιγράδι, (σε συνέχεια και της επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει στην Πρίστινα -12/03/23) εντάσσεται στο πλαίσιο της ενεργούς υποστήριξης από την Ελλάδα, της Ευρωπαϊκής Πρότασης για την ομαλοποίηση των σχέσεων Βελιγραδίου – Πρίστινας, μετά και από τη συμφωνία η οποία επετεύχθη στην Αχρίδα (18/03/23).

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, δεν θα συναντηθεί με τον Σέρβο ομόλογό του, Ίβιτσα Ντάτσιτς, καθώς ο τελευταίος θα βρίσκεται σε ταξίδι εκτός Σερβίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Με Barak MX η Εθνική Φρουρά της Κύπρου πανέτοιμη να κάνει σκόνη τους Τούρκους εισβολείς

Σερβία: Οι φοιτητές έκαναν κόμμα και κατεβαίνουν στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Οκτωβρίου – Στο ψηφοδέλτιο και ο Μποντίρογκα

Νίκος Δένδιας: «Η αναβάθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων αφορά πρωτίστως τη γνώση και την εκπαίδευση των στελεχών, του κύριου πολλαπλασιαστή ισχύος τους»

Νίκος Δένδιας: Τιμάμε 14/09 τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Δένδιας σε Πάλμα: «Ιστορικά η Κύπρος και η Ελλάδα συνιστούν έναν άξονα σταθερότητας, σοβαρότητας, ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...